FORMACIÓ

Acupuntura chinesa

Curs amb múltiples eines, dissenyat per satisfer les necessitats dels diferents terapeutes, especialment centrat en aspectes pràctics.

Flors de Bach

Curs especialment pràctic, en el qual es veuen els set grups florals de Bach i totes les essències florals.

Netsu

En aquest curs s’aprèn una tècnica de fricció mitjançant uns escalfadors d’encens, basada en el mètode japonès Ito Thermie.

Reflexologia

El curs de Reflexologia és de caràcter modular i conté Reflexologia podal, de la mà, diverses Reflexologies corporals i metamòrfica.

Tècnic professional de Shiatsu

En aquest curs s’aprenen tres linies diferents de l’aplicació de Shiatsu i es potencia el creixement personal dels practicants.

Tècnic bàsic de Shiatsu

Amb aquest curs s’adquireixen totes les habilitats necessàries per a la utilització del Shiatsu Netsi Osteopàtic, basat en el sistema Namikosi, a més de potenciar el propi creixement personal.

Instructor de ioga

És la formació oficial, amb el qual s’obté superant les diferents proves el certificat de professionalitat expedit pel ministeri (ROPEC), sense necessitat exàmens posteriors en altres centres o entitats. El que permet impartir classes de ioga a tot el territori espanyol.

Acupuntura método Shiatsu Netsu

Curs amb múltiples eines, dissenyat per satisfer les necessitats dels diferents terapeutes, especialment centrat en aspectes pràctics.

×